2009.06.21. 10:18
Sült burgonya
Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, só.
Elkészítése: A kisebb szemű burgonyát héjastul jól megmossuk, megtörölgetjük, tepsibe rakjuk, és forró sütőben lassan puhára pirítjuk. A megsült burgonyát konyharuhába takarjuk, hogy még jobban megpuhuljon, azután megsózzuk. Vajjal vagy füstölt szalonnával és aludttejjel tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr831347919
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.