2009.06.21. 10:17
Sörben párolt burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g vaj, 1 l sör, 100 g hagyma, só, törött bors, 4 szegfűszeg.
Elkészítése: A sört egy edényben feltesszük főni, megsózzuk, enyhén megborsozzuk, és beledobjuk a szegfű-szeggel megtűzdelt hagymát. A burgonyát héjában megfőzzük, meg- hámozzuk, karikára vágjuk, és a forrásban levő sörben puhára pároljuk. Végül hozzáadjuk a vajat, és még egyszer átforraljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.