Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g vaj, 1 l sör, 100 g hagyma, só, törött bors, 4 szegfűszeg.

Elkészítése: A sört egy edényben feltesszük főni, megsózzuk, enyhén megborsozzuk, és beledobjuk a szegfű-szeggel megtűzdelt hagymát. A burgonyát héjában megfőzzük, meg- hámozzuk, karikára vágjuk, és a forrásban levő sörben puhára pároljuk. Végül hozzáadjuk a vajat, és még egyszer átforraljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr131347917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása