Hozzávalók: 1 kg burgonya, 500 g savanyú káposzta, 50 g tepertő, 100 g zsír, 50 g hagyma, só.

Elkészítése: A meghámozott, megmosott, kockára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Az apróra vágott hagymát zsírban megfuttatjuk, hozzáadjuk az apróra vágott savanyú káposztát, és fedő alatt puhára pároljuk. A megfőtt burgonyát leszűrjük, áttörjük, és összekeverjük a megpárolt káposztával. Tálra halmozzuk, megszórjuk meleg tepertővel, és azon melegében tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr451347882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása