2009.06.21. 10:07
Sárgarépával párolt burgonya
Hozzávalók: 750 g burgonya, 750 g sárgarépa, 100 g vaj, 80 g hagyma, zöldpetrezselyem, zellerlevél, só, törött bors.
Elkészítése: A vajban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, belekeverjük a megtisztított, kockára vágott sárgarépát, és félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a meghámozott, kockára vágott burgonyát, megsózzuk, megborsozzuk, rászórjuk az összeaprított petrezselyem meg zeller zöldjét, annyi vízzel öntjük fel, hogy a burgonyát félig ellepje, és fedő alatt puhára pároljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.