Hozzávalók: 750 g burgonya, 750 g sárgarépa, 100 g vaj, 80 g hagyma, zöldpetrezselyem, zellerlevél, só, törött bors.

Elkészítése: A vajban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, belekeverjük a megtisztított, kockára vágott sárgarépát, és félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a meghámozott, kockára vágott burgonyát, megsózzuk, megborsozzuk, rászórjuk az összeaprított petrezselyem meg zeller zöldjét, annyi vízzel öntjük fel, hogy a burgonyát félig ellepje, és fedő alatt puhára pároljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr31347871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása