Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g ementáli sajt, 80 g vaj, só.

Elkészítése: A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk, és megreszeljük. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, az aljára simítunk egy réteg reszelt burgonyát, enyhén megsózzuk, majd egy réteg reszelt sajt következik, és ismét egy réteg reszelt burgonya. A tetejét megsózzuk, megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és előmelegített sütőben mérsékelt tűzön megsütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr531347861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása