2009.06.21. 10:02
Sajtos, tálban sült burgonya reszelt burgonyából
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g ementáli sajt, 80 g vaj, só.
Elkészítése: A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk, és megreszeljük. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, az aljára simítunk egy réteg reszelt burgonyát, enyhén megsózzuk, majd egy réteg reszelt sajt következik, és ismét egy réteg reszelt burgonya. A tetejét megsózzuk, megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és előmelegített sütőben mérsékelt tűzön megsütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.