Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g füstölt sajt, 80 g zsír, 50 g hagyma, 1 gerezd fokhagyma, zöld-petrezselyem, só.

Elkészítése: A megmosott burgonyát héjában félpuhára főzzük. A zsírban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a sóval eldörzsölt fokhagymát meg az összeaprított zöldpetrezselymet. A megfőtt burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk, hozzáadjuk a pirított hagymát, megsózzuk, és megpirítjuk. Végül megszórjuk reszelt sajttal, és azon melegében tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr771347786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása