2009.06.21. 09:43
Petrezselymes pirított burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g füstölt sajt, 80 g zsír, 50 g hagyma, 1 gerezd fokhagyma, zöld-petrezselyem, só.
Elkészítése: A megmosott burgonyát héjában félpuhára főzzük. A zsírban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a sóval eldörzsölt fokhagymát meg az összeaprított zöldpetrezselymet. A megfőtt burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk, hozzáadjuk a pirított hagymát, megsózzuk, és megpirítjuk. Végül megszórjuk reszelt sajttal, és azon melegében tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.