2009.06.21. 09:41
Párolt újburgonya
Hozzávalók: 1,5 kg újburgonya, 80 g vaj, egy kevés víz, só.
Elkészítése: Az apró újburgonyát vízben megáztatjuk, ledörzsöljük a héját, megmossuk, hozzáadjuk a megforrósított vajhoz, megsózzuk, egy kevés forró vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/1347781
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal