Eddy60 2009.06.21. 09:41

Párolt újburgonya

Hozzávalók: 1,5 kg újburgonya, 80 g vaj, egy kevés víz, só.

Elkészítése: Az apró újburgonyát vízben megáztatjuk, ledörzsöljük a héját, megmossuk, hozzáadjuk a megforrósított vajhoz, megsózzuk, egy kevés forró vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/1347781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása