Hozzávalók: 1 kg burgonya, 1 nagy érett paradicsom, 100 g zsír, só, 1 kávéskanál pirospaprika.

Elkészítése: A paradicsomot megmossuk, felszeleteljük, és paprikás zsírban puhára pároljuk. Áttörjük, hozzáadjuk a meghámozott, megmosott és apró kockára vágott burgonyát, megsózzuk, annyi forró vizet öntünk rá, hogy a burgonyát ellepje, és puhára pároljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr621347773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása