2009.06.21. 09:37
Paradicsomos burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 1 nagy érett paradicsom, 100 g zsír, só, 1 kávéskanál pirospaprika.
Elkészítése: A paradicsomot megmossuk, felszeleteljük, és paprikás zsírban puhára pároljuk. Áttörjük, hozzáadjuk a meghámozott, megmosott és apró kockára vágott burgonyát, megsózzuk, annyi forró vizet öntünk rá, hogy a burgonyát ellepje, és puhára pároljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.