2009.06.21. 09:35
Paprikás krumpli
Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, 100 g zsír, 100 g hagyma, só, pirospaprika.
Elkészítése: A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és kockára vágjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban megpirítjuk, meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, és kevés vízzel fedő alatt puhára pároljuk. Ecetes uborka, csalamádé illik hozzá.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.