2009.06.21. 09:21
Ketchupos burgonyapüré
Hozzávalók: 1 kg burgonya, ízlés szerint kb. 4 evőkanál ketchup, 50 g vaj, 2 dl tej, só.
Elkészítése: A meghámozott, megmosott és kockára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, áttörjük, és a vajjal, a forró tejjel meg a ketchuppal simára keverjük. Sült vagy rántott húshoz, esetleg parajhoz is tálalhatjuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr531347721
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.