Hozzávalók: 1 kg burgonya, ízlés szerint kb. 4 evőkanál ketchup, 50 g vaj, 2 dl tej, só.

Elkészítése: A meghámozott, megmosott és kockára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, áttörjük, és a vajjal, a forró tejjel meg a ketchuppal simára keverjük. Sült vagy rántott húshoz, esetleg parajhoz is tálalhatjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr531347721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása