Eddy60 2009.06.21. 09:10

Juhtúrós Harula

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g juhtúró, 80 g sima liszt, só, zsír a tepsi kikenéséhez.

Elkészítése: A meghámozott burgonyát megreszeljük, megsózzuk, és összekeverjük a liszttel. A tepsit hideg zsírral jól kikenjük, elsimítjuk benne a tésztát, a tetejét megszórjuk juhtúróval, és forró sütőben világospirosra sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr611347708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása