2009.06.21. 09:00
Harula füstölt hússal
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g főtt füstölt hús (lehet maradék is), 80 g sima liszt, 1 evőkanál tejföl, 1 tojás, 2 gerezd fokhagyma, só, majoránna, törött bors.
Elkészítése: A meghámozott burgonyát finomra reszeljük, vagy turmixgépben összetörjük. Megsózzuk, hozzáadjuk az apró kockára vágott füstölt húst, a tojást, az összezúzott fokhagymát, majoránnával és törött borssal fűszerezzük, végül a tejföllel meg a liszttel jól összekeverjük. A tésztát hideg zsírral bőven kikent tepsiben kb. 1 cm vastagon szétterítjük, és forró sütőben világospirosra sütjük. Teához tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.