2009.06.21. 08:47
Hagymán pirított tojásos burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g zsír, 4 tojás, 100 g hagyma, só, 1 evőkanál pirospaprika.
Elkészítése: A héjában főtt, kihűlt burgonyát meghámozzuk, és kockára vágjuk. A zsírban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát, megsózzuk, egy kissé lepirítjuk, majd ráöntjük a 4 tojást, és addig kevergetjük, míg a tojás meg nem dermed. Melegen, aludttejjel vagy kefirrel tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal