Eddy60 2009.06.21. 08:28

Burgonyasterc

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 250 g búzadara, 100 g zsír, só.

Elkészítése: A megtisztított és megmosott burgonyát negyedekre vágjuk, és sós vízben megfőzzük. A búzadarát zsírban megpirítjuk, enyhén megsózzuk, felöntjük a burgonya levével, és megpároljuk. Végül összekeverjük a főtt burgonyával, és azon melegében tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr721345226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása