Eddy60 2009.06.21. 08:21

Burgonyalepény

 Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g zsír, 80 g sima liszt, só.

Elkészítése: A megtisztított burgonyát megreszeljük, megsózzuk, és belekeverjük a lisztet. Egy serpenyőben megforrósítjuk a zsírt, kanalanként beleszaggatjuk a masszát, szétterítjük, és a kis lepényeket mind-két felükön ropogósra sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr461345208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása