2009.06.21. 08:21
Burgonyalepény
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g zsír, 80 g sima liszt, só.
Elkészítése: A megtisztított burgonyát megreszeljük, megsózzuk, és belekeverjük a lisztet. Egy serpenyőben megforrósítjuk a zsírt, kanalanként beleszaggatjuk a masszát, szétterítjük, és a kis lepényeket mind-két felükön ropogósra sütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr461345208
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.