Eddy60 2009.06.21. 08:16

Burgonyakása

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g zsír, 80 g sima liszt, 100 g hagyma, só.

Elkészítése: A meghámozott, megmosott és kockára vágott burgonyát leöntjük sós, forró vízzel és addig főzzük, amíg a burgonya szét nem fő, Apránként, folytonosan kevergetve beleszórjuk a lisztet, és sűrű kásává főzzük. Kikeverjük. tányérokra rakjuk, kanállal gödröt mélyítünk a kásába, és meglocsoljuk hagymás zsírral.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr321345196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása