2009.06.21. 08:16
Burgonyakása
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g zsír, 80 g sima liszt, 100 g hagyma, só.
Elkészítése: A meghámozott, megmosott és kockára vágott burgonyát leöntjük sós, forró vízzel és addig főzzük, amíg a burgonya szét nem fő, Apránként, folytonosan kevergetve beleszórjuk a lisztet, és sűrű kásává főzzük. Kikeverjük. tányérokra rakjuk, kanállal gödröt mélyítünk a kásába, és meglocsoljuk hagymás zsírral.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.