2009.05.31. 13:14
Vörösboros süti
Hozzávalók: 30 dkg Ráma margarin, 30 dkg porcukor, 6 tojás, 37,5 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 2 csomag vaníliás cukor, 1,5 teáskanál fahéj, 3 teáskanál kakaó, 2 dl vörösbor, 1,5 csomag tortadara
Elkészítése: Az összes hozzávalót egy tálba tesszük és összedolgozzuk. Legvégén adjuk hozzá a tortadarát. Őzgerincben közepes hőfokon megsütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: alapszakácskönyv
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.