Hozzávalók: 200 g burgonya, 2,5 dl tejföl, 1 tojássárgája, 1 szál póréhagyma, petrezselyem zöldje, leves fűszer, 1,25 l víz, só.

Elkészítése: A leves ízesítőt forró vízbe dobjuk, és hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát meg a póréhagymát. Mindkettőt puhára főzzük, majd áttörjük, és újból forrásba hozzuk. Végül megsózzuk, és a kész levesbe beleöntjük a tojássárgájával elhabart tejfölt meg az apróra vágott zöldpetrezselymet. Pirított zsemlekockával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr331342748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása