Hozzávalók: 20 g zsír, 1,25 l burgonya-főzőlé, 50 g hagyma, törött bors.

Elkészítése: Az apróra vágott hagymát a zsírral együtt egy edénybe tesszük, megszórjuk törött borssal, és felöntjük a burgonya forró főzőlevével. Kb. 5 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük. A kész levest tetszés szerinti levesbetéttel gazdagítjuk

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr521342737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása