2009.05.31. 14:19
Hagymás burgonyaleves I.
Hozzávalók: 20 g zsír, 1,25 l burgonya-főzőlé, 50 g hagyma, törött bors.
Elkészítése: Az apróra vágott hagymát a zsírral együtt egy edénybe tesszük, megszórjuk törött borssal, és felöntjük a burgonya forró főzőlevével. Kb. 5 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük. A kész levest tetszés szerinti levesbetéttel gazdagítjuk
Szólj hozzá!
Címkék: levesek burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr931342737
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.