2009.05.31. 13:59
Burgonyalevesek
A burgonyalevesek igen táplálóak és laktatóak. Készíthetők rántással, tejjel, esetleg tejföllel behabarva vagy tojássárgájával sűrítve, hogy növeljük a tápértéküket.
Különböző fűszerekkel, például hagymával, fokhagymával, petrezselyem zöldjével, zellerrel, metélőhagymával, köménymaggal, pirospaprikával, törött borssal, babérlevéllel stb. is ízesíthetjük őket, óvakodjunk azonban a túlfűszerezéstől.
A receptek 4-5 személyre szólnak.
Szólj hozzá!
Címkék: levesek burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.