Hozzávalók: 200 g burgonya, 120 g sárgarépa, 40 g vaj, 1,25 l víz, só, törött bors.

Elkészítése: A megtisztított és megmosott sárgarépát megreszeljük, és vajon, lassú tűzön megpároljuk. Hozzáadjuk a megtisztított, megmosott, kockára vágott burgonyát, és együtt puhára pároljuk. Időnként megkeverjük, és szükség szerint kevés vizet öntünk alá. A megpuhult sárgarépát a burgonyával együtt áttörjük, felöntjük vízzel, megsózzuk, megborsozzuk és felforraljuk. Pirított zsemlekockával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr181342663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása