Hozzávalók: 300 g burgonya, 40 g vaj, reszelt tészta, 1,25 l víz, zöldpetrezselyem, só, köménymag.

Elkészítése: A megtisztított, megmosott és kockára vágott burgonyát sós vízben, egy kevés köménymaggal ízesítve puhára főzzük. Ha megfőtt, beleszórjuk a reszelt tésztát, és átforraljuk. A kész levesbe bele-dobjuk a hideg vajat, és apróra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr891342634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása