Hozzávalók: 200 g burgonya, 50 g gyökérzöldség, 50 g friss gomba, 40 g zsír, 50 g árpagyöngy, 40 g hagyma, zöldpetrezselyem, só, 1 kávéskanál pirospaprika, 1,25 l víz.

Elkészítése: Az apróra vágott hagymát forró zsírban üvegesre fonnyasztjuk, meghintjük pirospaprikával, és összekeverjük a megmosott, leforrázott árpagyöngyöt. Néhány percig pároljuk, majd felöntjük forró vízzel, megsózzuk, hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát, zöldséget és gombát. Mindezt puhára főzzük, és a kész levesbe belekeverjük az apróra vágott petrezselyem zöldjét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr621340571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása