2009.05.09. 01:33
Paradicsomos káposzta II.
Schuck Antalné- L.imi Kedvenc receptjeIm mIkrohullámon
Hozzávalók: 1 kb. 50 dkg-os káposztafej, 50 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, só, bors, cukor.
Elkészítése: A paradicsomot alaposan megmossuk, héjától megfosztjuk és apró darabokra vágjuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, a többit legyaluljuk. Beletesszük egy edénybe és annyi vizet öntünk rá, hogy félig fedje a káposztát. 15 percig 500 W-on főzzük, majd a paradicsomot hozzákeverve még 5 percig 500 W-on főzzük. Félidőben megkeverjük, sóval, borssal, cukorral ízesítjük.
Szólj hozzá!
Címkék: főzelékek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.