Schuck Antalné- L.imi Kedvenc receptjeIm mIkrohullámon

Hozzávalók: 50 dkg karalábé, 2 evőkanál olaj, 3 evőkanál liszt, petrezselyemzöld, só, bors.

Elkészítése: A megtisztított, megmosott karalábét kockákra vágjuk, ezt követően megsózzuk, egy mély edénybe tesszük, s kevés vízzel felöntve 18 percig 500 W-on főzzük.

Olajból és lisztből egy edényben rántást készítünk, majd hozzákeverjük a megfőtt karalábéhoz, megszórjuk a petrezselyemzölddel, s ezután 10 percig 500 W-on puhára főzzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr511338297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása