2010.02.06. 19:12
Erdészféle csirkecomb...
Hozzávalók: 1 kg csirkecomb, 1,5 ek. sűrű Paradicsom, 3 ek. Liszt, 2 húsleveskocka, 3-4 gerezd fokhagyma, 1 dl tejföl, só.
Elkészítése: A combokat megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és olajban megpirítjuk. A pecsenyelébe megpirítunk 3 ek. lisztet, hozzáadunk 1,5 ek. sűrített paradicsomot és felengedjük kb. 7 dl húslevessel, amit a leveskockából készitünk. Hozzáadunk még 3-4 gerezd zúzott fokhagymát is. A megpirított combokat visszarakjuk a lébe, felforraljuk és hozzáöntünk 1 dl tejfölt. Zsemlegombóccal tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: csirkéből
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.