2009.06.21. 11:14
Zsírban sült tejfölös krumplis pogácsa
Hozzávalók: 1 kg főtt, reszelt burgonya, 100 g zsír, 70 g vaj, 1 evőkanál tejföl, 3 tojás, só.
Elkészítése: A vajat habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a 3 tojást, és habverővel jól kikeverjük. Hozzákeverjük a burgonyát, megsózzuk, és a tejföllel összegyúrjuk. A tésztát liszttel meghintett gyúródeszkán kisodorjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és a pogácsákat forró zsírban mindkét felükön megsütjük. Párolt káposztához tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: aprósütemény burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.