Hozzávalók: 1 kg burgonya, 150 g reszelt sajt, 60 g vaj, 1 kanál zsír, 1 kanál zsemlemorzsa, 4 dl tej, 4 tojás, zöldpetrezselyem, só, törött bors.

Elkészítése: A meghámozott burgonyát megmossuk, és vékony karikára vágjuk. A tejben elhabarjuk a 4 tojást meg az apróra vágott zöldpetrezselymet, megsózzuk és megborsozzuk. Egy tűzálló tálat kikenünk zsírral, megszórjuk zsemlemorzsával, belerakjuk a karikára vágott burgonyát, leöntjük a tejben el-habart tojással, hideg vajdarabokat tördelünk rá, és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben ropogós pirosra sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr671347869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása