2009.06.21. 09:57
Sajtos burgonyalepény
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g kemény sajt, 100 g zsír, 80 g sima liszt, 1 tojás, só.
Elkészítése: A megmosott, meghámozott burgonyát finomra reszeljük vagy turmixoljuk. Megsózzuk, és összekeverjük a liszttel, a tojással meg a reszelt sajttal. A masszát kanalanként beleszaggatjuk a serpenyőben megforrósított zsiradékba, szétterítjük, és a kis lepényeket mindkét felükön ropogósra sütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.