Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g zsír, egy kevés tej, 2 tojás, só, 1 kávéskanál pirospaprika.

Elkészítése: A meghámozott burgonyát megreszeljük, áttörjük, vagy turmixgépben pépesítjük. Hozzáadjuk a sót, a pirospaprikát, a felvert tojást meg a tejet, és jól összekeverjük. A kizsírozott palacsintasütőt felforrósítjuk, beleöntjük a tésztát, és mindkét felét ropogósra sütjük. Forrón, teához tálaljuk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr561242317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása