Eddy60 2009.06.28. 15:10

Burgonyás omlett

Hozzávalók: 150 g főtt, reszelt burgonya, 100 g zsír, 1 evőkanál darás liszt, 3 tojás, só.

Elkészítése: A 3 tojássárgáját habosra keverjük, hozzáadjuk a megreszelt burgonyát, megsózzuk, összekeverjük a liszttel, majd óvatosan beleforgatjuk a tojások keményre vert habját. A zsírral kikent, felforrósított serpenyőbe belesimítunk egy omlettnyi tésztát, és mindkét felét világospirosra sütjük. Mikor valamennyi omlett megsült, megtölthetjük őket párolt zöldséggel vagy párolt gombával. Melegen tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr231353940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása