Hozzávalók: 300 g burgonya, 30 g hideg vaj, 20 g sima liszt, 2,5 dl tejszín vagy tej, 1 tojás, 1 l víz, zöldpetrezselyem, só, köménymag.

Elkészítése: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, apró kockára vágjuk, forró vizet öntünk rá, megsózzuk, egy kevés köménymaggal fűszerezzük, és megfőzzük. Beleöntjük a tejszínben elhabart lisztet, rádobjuk a hideg vajat, és felforraljuk. Végül belecsurgatjuk a felvert tojást, és apróra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr611342823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása