Hozzávalók: 500 g burgonya, 1 vagdalthús-konzerv, 60 g sima liszt, 2 evőkanál tej, 1 tojás, 1 gerezd fokhagyma, só, törött bors, 100 g zsír.

Elkészítése: A konzervhúst 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A megmosott, meghámozott és finomra reszelt burgonyához hozzáadjuk a tojást, a tejet, a reszelt fokhagymát meg a lisztet, megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük. Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, és a burgonyás tésztából kanállal lepényeket terítünk szét a zsírban. Minden lepényre teszünk egy szelet vagdalt húst, betakarjuk egy vékony réteg burgonyás tésztával, és mindkét felét megsütjük. Forrón, tetszés szerinti salátával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr621353957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása