Hozzávalók: 150 g héjában főtt burgonya, 100 g zsír, 30 darásliszt, 20 g búzadara, 1 tojás, só.

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, áttörjük, megsózzuk, hozzáadjuk a tojást, a lisztet meg a búzadarát, és a tésztát jól kidolgozzuk. Vízbe mártott kanállal forró zsírba apró galuskákat szaggatunk belőle, és ropogósra sütjük. A leveshez külön edényben tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr181342888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása