2009.06.06. 05:02
Rántott burgonyagaluska
Hozzávalók: 150 g héjában főtt burgonya, 100 g zsír, 30 darásliszt, 20 g búzadara, 1 tojás, só.
Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, áttörjük, megsózzuk, hozzáadjuk a tojást, a lisztet meg a búzadarát, és a tésztát jól kidolgozzuk. Vízbe mártott kanállal forró zsírba apró galuskákat szaggatunk belőle, és ropogósra sütjük. A leveshez külön edényben tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek levesbetétek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.