Hozzávalók: 200 g burgonya, 20 g zeller, 150 g kolbász, 4 kemény tojás, 1 kis szál póréhagyma, 1,25 l víz, só.

Elkészítése: A kolbászt megsütjük, karikára vágjuk, elosztjuk a tányérokba, és meglocsoljuk a kisült zsírjával. A 4 kemény tojást karikára vágjuk, és szintén a tányérokba rakjuk. A megtisztított és kockára vágott burgonyát a fölszeletelt zellerrel és póréhagymával sós vízben puhára főzzük. A kész levest ráöntjük a tányérokban levő kolbászra és tojásra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr71342746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása