Hozzávalók: 500 g főtt burgonya, 60 g ementáli sajt, 100 g zsír, 100 g vaj, 6 tojás, 80 g hagyma, zöldpetrezselyem, só.

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk. A vajban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, belekeverjük a kockára vágott burgonyát, megsózzuk, és egy kissé lepirítjuk. A 6 tojást megsózzuk, és felverjük a reszelt sajttal meg az összeaprított zöldpetrezselyemmel. A pirított burgonyát 4-5 adagra osztjuk, halmonként kizsírozott, felforrósított serpenyőbe rakjuk, mindegyiket leöntjük felvert tojással, és addig sütjük, míg a tojás meg nem dermed. Zöldségsalátával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr331354277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása