Eddy60 2009.06.28. 15:08

Burgonyaknédli II.

Hozzávalók: 750 g burgonya, 180 g darás liszt, 80 g búzadara, 2 tojás, só, 1 kávéskanál sütőpor.

Elkészítése: A héjában főtt, meghámozott burgonyát áttörjük, megsózzuk, és összegyúrjuk a liszttel, a búzadarával, a sütőporral meg a tojással. A tésztából liszttel meghintett gyúródeszkán hosszúkás knédliket formálunk, és lobogó sós vízben kb. fél órát főzzük. A megfőtt knédliket kiszedjük a vízből, és felszeleteljük. Párolt húshoz, zöldséghez köretként tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr771353928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása