Hozzávalók: 300 g burgonya, 100 g gyökérzöldség, 20 g vaj, 2,5 dl tejföl, 2 tojássárgája, 50 g hagyma, só, 1,25 l víz.

Elkészítése: A megtisztított, megmosott burgonyát és zöldséget kockára vágjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük vízzel, megsózzuk, és puhára főzzük. A kész levesbe belekeverjük a tojássárgájával meg a hideg vajjal elhabart tejfölt. Pirított zsemlekockával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr671342829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása