Eddy60 2009.05.31. 14:21

Kapros burgonyaleves

Hozzávalók: 300 g burgonya, 20 g sima liszt, 2,5 dl tej, 1 tojássárgája, 1 l víz, kapor, só, köménymag, citromlé.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát kockára vágjuk, és sós, egy kevés köménymaggal ízesített vízben megfőzzük. A tejnek a felében simára keverjük a lisztet, hozzáadjuk a leveshez, és felfőzzük. A kész levesbe belekeverjük a tejjel felvert tojást, és néhány csepp citromlével meg apróra vágott kaporral ízesítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr981342744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása