Túrós Lukács (Schuck Antal): Lányok, asszonyok szakácskönyve

Hozzávalók: 50 deka káposzta, 5 deci paradicsom, 5 deka zsír, 4 deka liszt, 5 deka vöröshagyma, só, 4 deka cukor.

Elkészítése: A finom metéltre vágott káposztát 1 fej nyers vöröshagymával megfőzzük, majd felöntjük paradicsommal és jól felforraljuk. Felhevített zsírban megpirítjuk a lisztet világospirosra, hideg vízzel feleresztjük. Cukorral megízesítjük, hozzáadjuk a káposztához és ismét felforraljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr511338474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása