2009.05.09. 01:34
Paradicsomos káposzta III.
Túrós Lukács (Schuck Antal): Lányok, asszonyok szakácskönyve
Hozzávalók: 50 deka káposzta, 5 deci paradicsom, 5 deka zsír, 4 deka liszt, 5 deka vöröshagyma, só, 4 deka cukor.
Elkészítése: A finom metéltre vágott káposztát 1 fej nyers vöröshagymával megfőzzük, majd felöntjük paradicsommal és jól felforraljuk. Felhevített zsírban megpirítjuk a lisztet világospirosra, hideg vízzel feleresztjük. Cukorral megízesítjük, hozzáadjuk a káposztához és ismét felforraljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: főzelékek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.