Hozzávalók: 1 kg burgonya, 500 g túró, 100 g vaj, 1 kanál zsemlemorzsa, 3 tojás, só, köménymag.

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és karikára vágjuk. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, megszórjuk zsemlemorzsával, rakunk bele egy réteg burgonyát meg egy réteg reszelt túrót. Megsózzuk, megszórjuk törött köménymaggal, és meglocsoljuk olvasztott vajjal. A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart. Az utolsó réteg burgonyára ráöntjük a 3 felvert tojást, és forró sütőben megsütjük. Szilvakompóttal tálaljuk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr821198216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.