Eddy60 2009.06.21. 10:24

Szardellás burgonya

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 8 szardella, 40 g zsír, 40 g vaj, 5 dl tejföl, 60 g hagyma, zöldpetrezselyem, só.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát vékony karikára vágjuk. A zsírt a vajjal együtt felolvasztjuk, üvegesre fonnyasztjuk benne az apróra vágott hagymát meg a zöldpetrezselymet, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, és puhára pároljuk. Az apróra vágott szardellát összevegyítjük a tejföllel, ráöntjük a burgonyára, és jól összekeverjük vele. A kész burgonyát tálra rakjuk, és megszórjuk összeaprított petrezselyem zöldjével.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr881198212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.