Eddy60 2009.05.31. 14:29

Rizses burgonyaleves

Hozzávalók: 200 g burgonya, 50 g rizs, 1,25 l füstölthús-lé, 30 g hagyma, zöldpetrezselyem, törött bors, pirospaprika.

Elkészítése: A füstölt hús főzőlevébe belekeverjük az apróra vágott hagymát, a megtisztított, kockára vágott burgonyát, a megmosott rizst, és addig főzzük, míg a burgonya és a rizs meg nem puhult. Törött borssal, pirospaprikával és apróra vágott petrezselyem zöldjével fűszerezzük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr811155794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.