Eddy60 2009.05.31. 13:59

Burgonyalevesek

A burgonyalevesek igen táplálóak és laktatóak. Készíthetők rántással, tejjel, esetleg tejföllel behabarva vagy tojássárgájával sűrítve, hogy növeljük a tápértéküket.

Különböző fűszerekkel, például hagymával, fokhagymával, petrezselyem zöldjével, zellerrel, metélőhagymával, köménymaggal, pirospaprikával, törött borssal, babérlevéllel stb. is ízesíthetjük őket, óvakodjunk azonban a túlfűszerezéstől.

A receptek 4-5 személyre szólnak.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr71155779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.