Hegedűs János: Ételművészet

Elkészítése: Ugyanúgy készül, mint a zöldborsó angolosan, de párolás után zsírjára sütjük, 1 evőkanál liszttel meghintjük, és kevés vízzel felforralj

Ha konzervborsóból készítjük, a zsiradékból egy kanál liszttel világos rántást készítünk, és kevés borsólével felengedve felforralj Megízesítjük, és csak a végén tesszük bele a leszűrt borsószemeket, azzal már csak megmelegítjük, nem forraljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr421340460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.