Hegedűs János: Ételművészet

Hozzávalók: 1 kg-os zöldbabkonzerv, 1 evőkanál zsiradék, 1 kiskanál reszelt vöröshagyma, 1 késhegynyi pirospaprika, 1 evőkanál liszt, 1 dl tejföl, só, néhány csepp ecet.

Elkészítése: A zsiradékban megpirítjuk a hagymát, a paprikával meghintjük, és a leszűrt zöldbabot belekeverjük. Végül ráöntjük a liszttel simára kevert tejfölt, ezzel 3-4 percig forraljuk, és ha túl sűrű lenne, kevés konzervlével hígítjuk. Ha savanykásan szeretjük, enyhén megecetezzük, de ezt el is hagyhatjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr51340450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.