Schuck Antalné Mindennapra egy recept

Elkészítése: Személyenként 25-30 dkg burgonyát meghámozunk, megmosunk, szeletekre vágunk és vajjal kikent tűzálló tálba tesszük. Öntünk rá egy diónyi vajjal és egy kevés sóval felforralt 2 dl tejet és a sütőben puhára pároljuk. Mire a burgonya megpuhul, a tejet magába szívja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr801340221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.