Hozzávalók: 2 személyre: 20 dkg bab, borsó vagy lencse, 3 dkg Graham-liszt, 1 evőkanál étolaj, 1 kávéskanál csemegepaprika, csipet só.

Elkészítése: A magot este megmossuk, és vízbe áztatjuk. Másnap 1 liter vízben feltesszük főni. Kicsit sózzuk meg. Készítsünk rántást olajból és lisztből, egy kis pirospaprikával. Kevés hideg vízzel feleresztjük, összeöntjük a megfőzött babbal, és még egy liter vizet öntönk bele. Felforraljuk. Tetszés szerint fűszerezzük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr621336141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.