Eddy60 2009.04.12. 07:30

Hagymás-bab

Hozzávalók: Fejtett bab, párizsi, kukorica, paradicsom, paradicsompaprika, szalonna, hagyma, só, paprika (őrölt), fokhagyma, bors, chili (mindez ízlés szerinti mennyiségben).

Elkészítése: A babot annyi vízben teszem fel, hogy épp ellepje, ha majdnem megfőtt, hozzáteszem a kukoricát. A csíkokra vágott párizsit (finomabb pulyka hússal.) kevés olajon megforgatom, felöntöm kevés vízzel, sűrített paradicsommal, befűszerezem (Először megsózom, teszek bele egy csipet kakukkfüvet, egy csipet szurokfüvet, bazsalikomot, majoránnát, borsika füvet, borsot és zöldséglevelet. ). Amikor kész a hús, bele a babos kukorica, az egészet jól összeforralom. Nagyon laktató, mint a legtöbb babétel.

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr151336106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.