Babgulyás füstölt csülökkel léből, pedig az alábbi levest készíthetjük:

Hozzávalók: a maradék füstölt lé, fél kg bab, fél kg savanyú káposzta, 30-40 dkg füstölt kolbász.

Elkészítése: az előző nap beáztatott babot a füstölt hús lében feltesszük főni (ha túl sós a lé vízzel keverjük) az apróra vágott és átöblített savanyú káposztával. Félidőben belekarikázzuk a füstölt kolbászt, s mikor megpuhult minden, fokhagymás-paprikás rántással berántjuk. Tálalásnál 1-2 kanál tejföllel és friss kenyérrel kínáljuk. Másnaposságkor kiváló étel.

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr111336098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.